Storegate molnlagring och molnbackup

Vad händer om du blir av med din dator? Du tappar laptopen i gatan och den blir överkörd av en bil, den blir stulen eller helt enkelt går sönder. Vad gör du om din dator blir smittad av ransomware (utpressningsprogram) så att alla filer blir krypterade och omöjliga att komma åt?

Backupen är din livlina

En bra backup är ett billigt sätt att undvika kostsamma förluster av dokument och bilder. Att förlora alla dina data kan kosta dig dagar av förlorad inkomst. 

Molnlagring är inte detsamma som backup

Tänk på att om du bara lagrar dina filer i molnet via de lagringstjänster i molnet som finns, så räcker inte det nödvändigtvis som backup. Blir datorn smittad av ett utpressningsprogram, ransomware, så krypteras alla dina filer och är du inte snabb att stänga av filsynkroniseringen så är risken stor att dina krypterade filer har synkats upp till molnet och du står med två kopior av de krypterade oanvändbara filerna. För att kunna lösa den situationen är det viktigt att du har en backup med versionshantering så att du kan återställa dina filer som de såg ut innan de krypterades.

Vi har tjänsterna!

Vi kan i samarbete med Storegate erbjuda såväl molnlagring som molnbaserad backup för företag. Den arbetar helt i bakgrunden så du behöver aldrig tänka på att manuellt starta backup:en.

Du kan också installera Storegate-appen i din mobil eller surfplatta för att kunna nå dina filer även när du är på språng.

Dina filer lagras säkert över krypterad förbindelse och lagras alltid på servers placerade i Sverige och omfattas därmed av svenska lagar. Det betyder att t ex amerikanska myndigheter inte har möjlighet att få insyn i dina filer.

Beställ nedan eller kontakta oss så hjälper vi till med beställning och installation. Tjänsterna faktureras direkt av Storegate.

Automatisk backup i molnet - molnbackup
Backup BAS
Automatisk backup av upp till 3 datorer, 1 användare, 100 GB.
199 kr/mån
Backup Multi
Automatisk backup av företagets datorer. 2-100 användare. Obegränsat antal datorer per användare. 500 GB.
129 kr/mån per användare
Backup Server
Avancerad backup för server och databaser. 1 användare. 100 GB.
299 kr/mån
Dela och samarbeta - molnlagring
Solo
För dig som vill komma åt och dela filer var som helst. 1 användare. 100 GB.
99 kr/mån
Team Synk
För mindre företag som vill dela och samarbeta med filer. 2-20 användare. 1 TB.
79 kr/mån per användare
Team Online
För projekt, styrelser och företag som vill samarbeta online. 3-100 användare. 1 TB.
79 kr/mån per användare

Alla priser ovan exklusive 25% moms. Med reservation för ev prisförändringar hos Storegate. För aktuella priser, se pris vid beställning hos Storegate.