Support hemsida

WebHotel24.seVår professionella hosting har blivit en succé och vi har på två år fördubblat verksamheten. Många av våra kunder väljer just oss därför att hos oss får man prata direkt med tekniker som arbetar med driften av servrarna och förstår vad du som kund talar om när det gäller teknik och service.

Vi tror på den enkla filosofin att behålla våra kunder genom en bra tjänst och god service – inte genom startavgifter eller bindningstider. Något som uppskattas av våra kunder – vilket vi ser genom att mycket få kunder väljer att lämna oss.

För att fortsätta erbjuda professionella hostingtjänster med en hög tekniskt kompetent support övergår nu webbhotellverksamheten till ett eget bolag med eget varumärke – WebHotel TjugoFyra AB.

För dig som kund innebär detta den enda skillnaden att från och med juni 2012 kommer du att få din faktura från WebHotel24 istället för HelTech. Du har kvar samma - eller bättre - villkor och priser som tidigare. Verksamheten i WebHotel24 har samma ägare och personal som den hade i HelTech, så i det avseendet sker inte heller några förändringar.

HelTech kommer att finnas kvar som bolag men erbjuda enbart konsulttjänster inom webbutveckling och IT.

Besök gärna WebHotel24s hemsida på http://webhotel24.se

Har du frågor – ring eller skicka ett mail!

Nyhetsbrev

Vill du få mail om viktiga nyheter kring IT och säkerhet? Välj de intresseområden du vill få mail om.
*) Genom att klicka på Anmäl ger du ditt medgivande till att lämnad information lagras och behandlas av HelTech

Underhållsavtal