Support hemsida

Fler och fler besöker din hemsida från en mobil enhet (smartphone eller surfplatta). Mätningar visar att hemsidor idag ofta har mer än 50% av besökarna på mobila enheter. Därför är det viktigt att din hemsidas design är mobilanpassad med s k responsiv design.

Responsiv design betyder att din hemsidas utseende anpassar sig efter vad besökaren använder; dator, smartphone eller surfplatta så att de får en smidig och behaglig upplevelse på din hemsida. Det ska alltså inte spela någon roll vad de använder för typ av enhet när de surfar och besöker din hemsida.

Har du en hemsida som inte är mobilanpassad så kan vi hjälpa dig. Vi bygger ett tema eller mall (template) som är lik din nuvarande hemsida men som fungerar på smartphones och surfplattor. På så sätt kommer dina besökare att känna igen sig samtidigt som de lätt och smidigt kan navigera runt på din hemsida från mobiltelefon eller tablet.

Vi har byggt responsiva teman och mallar (templates) för ett flertal kunder med hemsidor baserade på WordPress och Joomla!. 

Kontakta oss så tar vi en titt på din hemsida och lämnar ett pris på mobilanpassning.

 

Nyhetsbrev

Vill du få mail om viktiga nyheter kring IT och säkerhet? Välj de intresseområden du vill få mail om.
*) Genom att klicka på Anmäl ger du ditt medgivande till att lämnad information lagras och behandlas av HelTech

Underhållsavtal