Support hemsida

Vad händer om du tappar bort din laptop, den går sönder eller blir stulen? Har du säkerhetskopior på dina viktiga dokument och filer? Vi har lösningen - från 89 kr/månad!

Lockbee Business Automatisk Online Backup

Med hjälp av tjänsten Lockbee Business automatisk online backup kan alla dina viktiga filer automatiskt säkerhetskopieras från din laptop, stationära dator eller server. Det sker helt i bakgrunden när datorn är ansluten till Internet. Säkerhetskopieringen sker genom synkronisering vilket innebär att bara förändrade eller nya filer skickas till backup-servern.

Tjänsten är utvecklad för att tilltala den enkla och traditionella kontorsanvändaren. Den bygger på en programvara som installeras och vidare bevakar och säkerhetskopierar nya och förändrade kataloger och filer per automatik. Alla säkerhetskopior skickas via bredband upp till säkra servrar. Inkluderat i tjänsten är dessutom en kontinuerlig historik på tidigare säkerhetskopior vilket medför att användaren kan gå bakåt i tiden och återskapa gamla revisioner av filer och dokument.

5-3-1 Principen

Tjänsten är utvecklat för att vara enkel och smidig. Därför behöver du aldrig göra mer än nio musklick totalt.

  • 5 klick - Installationen är klar
  • 3 klick - nödvändig data är tillagd
  • 1 klick - Tjänsten nedstängd och sköter sig själv i bakgrunden.
Automatisk Online Backup

Systemstöd

Tjänsten är framtagen för Microsoft Windows och stödjer 2000, XP, Vista, Windows 7 och Server. Expansioner finns för Microsoft SQL Server, Microsoft Exhange och MySQL. Kräver bredband minst ADSL 0,5 Mbps eller motsvarande.

Säkerhet

  • Dubbel kryptering vilket först sker på användarens dator samt vid upprättandet av förbindelsen mellan klient och server.
  • Lagring på externa servers med dubbla skalskydd, trippla brandlarm och avbrottsfri kraft ger tjänsten en god säkerhet för datalagring.
  • Filer i backup kan inte av misstag raderas av användaren.
  • Snabb återställning av enskilda filer med ett par musklick. Total återställning av alla filer sker genom att klienten installeras och därefter ett par musklick.
  • Tjänsten medför att du som kund upprätthåller försäkringsbolagens krav vid avbrottsersättning i samband med försäkringsreglering ”..säkerhetskopiering skall ske varje arbetsdag och kopian skall förvaras i annan lokal än orginalet”.

Prova utan förpliktelser i 30 dagar

Prova tjänsten med 30 dagars öppet köp. Är du inte nöjd avslutar vi tjänsten utan att det kostar dig något. Skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 08-527 847 01 så berättar vi mer. Installationen är enkel men om du vill hjälper vi dig kostnadsfritt med den.
 
Vill du läsa mer om tjänsten, funktioner och priser, se Lockbee Business hemsida.

Nyhetsbrev

Vill du få mail om viktiga nyheter kring IT och säkerhet? Välj de intresseområden du vill få mail om.
*) Genom att klicka på Anmäl ger du ditt medgivande till att lämnad information lagras och behandlas av HelTech

Underhållsavtal