SajtCare undershållsavtal / serviceavtal och säkerhetspaket för Joomla, WordPress och PrestaShop
SajtCare undershållsavtal / serviceavtal och säkerhetspaket för Joomla, WordPress och PrestaShop

 

SajtCare är ett underhållsavtal eller serviceavtal och säkerhetspaket för din hemsida (Joomla, WordPress och PrestaShop) 

SajtCare är vårt unika underhållsavtal / serviceavtal och säkerhetspaket för hemsidor som baseras på Joomla, WordPress och PrestaShop och med det så motverkar du att din hemsida blir hackad.

En hackad webbsajt kan ha försetts med tusentals bakdörrar som inkräktaren kan använda för att ta sig in i hemsidan på nytt, även efter att man åtgärdat det första intrånget. Det är därför dyrbart att reparera en hackad hemsida. Att förebygga intrång med hjälp av vårt unika underhållsavtal / serviceavtal och säkerhetspaket för hemsidor är väsentligt billigare!

Den absolut vanligaste orsaken till att en hemsida hackas är att den använder gammal programvara. För att undvika intrång i hemsidan är det viktigt att programvaran i hemsidan kontinuerligt hålls uppdaterad. Säkerhetspaketet är en tjänst där vi löpande upprätthåller säkerheten i din hemsida.

I vårt unika underhållsavtal / serviceavtal och säkerhetspaket ingår:

  • Förebygga hackning. Våra erfarna tekniker går igenom din hemsida och inför åtgärder som gör det svårare för en eventuell inkräktare att ta sig in.
  • Underhåll av hemsidan. Vi följer kontinuerligt utvecklingen av Joomla, WordPress och PrestaShop och så snart det kommer ut en ny version uppdaterar vi din hemsida och tillägg (extensions, plugins och moduler).
  • Säkerhetskopiering och arkivering av hemsidan. I samband med uppdateringen tar vi också en backup av din hemsida som vi arkiverar.
  • Åtgärd och återställning. Skulle olyckan ändå vara framme och din hemsida blir hackad så ingår det att vi kostnadsfritt åtgärdar det och återställer hemsidan.

Kan vi lämna en 100%-ig garanti att din webbsite aldrig blir hackad med SajtCare underhållsavtal / serviceavtal och säkerhetspaket för hemsidor? Nej, det vore lika dumt som om en låssmed garanterar att man aldrig kan få inbrott med hans lås installerade.  Med vårt säkerhetspaket reduceras risken markant och skulle det mot förmodan ändå bli intrång i hemsidan så åtgärdar vi det utan extra kostnad.

OBS! SajtCare är lämpat för hemsidor som är byggt med standardkomponenter, t ex Joomla eller WordPress med omodifierade tillägg, plugins och templates/teman. Om din webbutvecklare har skräddarsytt programkoden, ändrat i kärnkomponenter eller liknande så är SajtCare inte lämplig eftersom sådana modifieringar kommer att skrivas över vid uppdateringar. Konsultera din webbutvecklare eller kontakta oss så kan vi undersöka det närmare. 

Komplettera SajtCare med SSL-certifikat

Säkerhetspaketet SajtCare kan kompletteras med ett SSL-certifikat som gör att din hemsida nås via https. Förutom att det innebär att all kommunikation mellan besökaren och din hemsida sker krypterat medför det högre rankning av din hemsida i Google. SSL-certifikatet som ingår i paketet är ett s k domänverifierat certifikat. Behöver du annan typ av SSL-certfikat kan vi naturligtvis hjälpa till med det också.

OBS! Om du har din hemsida hos WebHotel24.se så ingår SSL-certifikat för hemsidan i företagsabonnemanget utan extra kostnad. Du behöver i så fall inte köpa ett SSL-certifikat. 

 

Har du frågor - kontakta oss

Beställning av säkerhetspaket till hemsida

Ange företagets namn.

Ange företaget eller organisationens organisationsnummer.

Ange kontaktpersonens namn.

Ange adress.

Ange postnummer och ort

Ange ditt telefonnummer.

Ange epostadress för faktura.

Ange hemsidans adress inklusive http:// eller https://

Välj typ av hemsida.

Du måste ange om din hemsida behandlar personuppgifter eller ej

Invalid Input

Du måste godkänna villkoren.

Invalid Input